Cukierki imbirowe Gingerbon z Indonezji 125 g
Kod: 83OP30TEOpis szczegółowy produktu
Opis produktu
Gingerbon to czyste, naturalne cukierki imbirowe najwyższej jakości. Starannie wyselekcjonowany imbir jest przetwarzany z cukrem, skrobią z tapioki i olejem roślinnym. Ten kandyzowany owoc rozbudzi w Twoich ustach symfonię smaków i sprawi, że nigdy nie będziesz chciał spróbować innych cukierków.
- Korzeń imbiru znany jest w Chinach i Indiach od czasów starożytnych ze swojego leczniczego działania na wiele chorób.
- Stosuje się go w przypadku nudności, wzdęć, zawrotów głowy, niestrawności lub migren, a także niszczy bakterie i grzyby.
- Kandyzowany imbir ma przyjemnie ostry smak. Jego ciepło jest przyjemne i kojące, nie tylko w chłodne dni.
- Tapioka to skrobia pozyskiwana z korzenia manioku. Nie dostarcza dużej wartości odżywczej, ale jest bogata w węglowodany. Ma szerokie zastosowanie w zdrowej kuchni bezglutenowej: od zmiękczania ciasta, przez właściwości wiążące, po zagęszczanie.
Odkryj wyjątkowy smak cukierków imbirowych z żelatyną. Starożytni Chińczycy jako pierwsi stosowali imbir w celach leczniczych i doceniali jego znaczenie dla zdrowia psychicznego. Teraz możemy delektować się mocą jego smaku w tych pysznych cukierkach imbirowych.
A co najważniejsze, można z nich przygotować pyszny napój. Wystarczy wrzucić kilka kawałków do kubka, zalać gorącą wodą i zamieszać.
Składniki: cukier 73,4%, imbir 10,4%, skrobia z tapioki 14,6%, olej roślinny 1,62%
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna 1630,2 kJ / 390 kcal
Tłuszcze 2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2 g
Węglowodany 92 g w tym cukry 70 g
Białko 0 g
Sól 50 mg
energia | 1630 kJ |
tłuszcze | 1,6 grama |
w tym kwasy tłuszczowe | 1g |
węglowodany | 95g |
w tym cukry | 70g |
białka | 0 gramów |
sól | 0 gramów |
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Czekoladki, ciasteczka, słodycze |
---|---|
Waga: | 0.11 kg |
EAN: | 8991002202719 |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą publikować posty. Proszę zaloguj się lub zarejestruj.